Monday, March 25, 2013

Sen helguppdatering

Ja lite sen uppdatering men här kommer den iallafall. På fredagen var det jobb och sedan var vi ute på lite småshopping. Jag fikade med Sol o Michaela och på kvällen var det hemmafix. Hittade en burk kantareller i mataffären för ett tag sedan som i fredags stektes i smör och grädde. Blev riktigt osmakligt! Inte alls som svenska färskplockade om man nu kan jämföra.

På lördagen var vi på en andningskurs. Åt frukost i söder, sedan till den där marknaden Uyustus som jag börjar bli riktigt trött på. Men var tvungen att handla prylar till fiket och den marknaden är bästa platsen. Hem och jobbade lite sen sushikväll med Giova o Ale på New Tokeyo. Tycker nog att det är bästa sushistället i stan.

På söndagen var det kokhett i La Paz, alldeles för varmt. Vi åt söndagslunch med Ricos föräldrar på en restaurang med en stor uteservering i en trädgård. Grillat. Sedan drog jag o Rico o käka glass. Sedan blev det eftermiddagsshopping i Ketal och Casa Ideas. Skulle hem o styla till lägenheten men vi orkade inte så det ser ut som ett bombnedslag, synd!

Idag är det visst våffeldagen i Sverige! Vi drog o kvällsfikade på Alexanders och jag åt typ våfflor (french toast), gott var det iaf.

No comments:

Post a Comment