Friday, May 17, 2013

Kyla och gourmetmat!

Vi går ju in i vintertider här i Bolivia och det betyder kalla nätter men soliga fina dagar. Dock har det regnat i två dagar nu, ovanligt, och det är fullkomligt iskallt! Vi hade element i sovrummet men i köket imorse var det nog inte mer än tio grader. Fy fasen!

Vi var mest hemma idag. Skönt. Hade ett snabbmöte med en kille som jag ska ta en baristakurs för. Drack ju inte ens kaffe nyss men tänker i cafesyfte. Ska bli kul, börjar förmodligen nästa vecka.

I kväll var jag och Rico ute och åt, själva! Lyxigt! Kul att piffa till sej lite men d tog ju hur lång tid som helst eftersom gåutprylarna låg längst in i garderoben eller så var de helt borta. Var ju ett tag sedan man använde sånt. Jag fick vända i hissen när jag insåg att jag glömt maskara, snyggt!

I södra La Paz har de öppnat så otroligt mycket nya fina restauranger de senaste månaderna och vi testade en, Flanigans, en nyöppnad gourmetrestaurang. Förrätten, inbakad brieost och en räkgrej var typ det godaste jag ätit på länge. Huvudrätten, mer räkor, var ok men helhetsintrycket, service, inredning o annat var riktigt bra. En drink på en bar sedan hem. Elementen går max även denna kväll. Godnatt!

No comments:

Post a Comment